De sociaal-maatschappelijke sector

Zorg, welzijn en cultuur in verbinding brengen met elkaar

Cultuurparticipatie

Een podium voor maatschappelijke thema's

Kunst en cultuur zetten we in om bijvoorbeeld maatschappelijke thema’s aan de kaak te stellen. Op die manier kunnen we bijdragen aan het bevorderen van een actieve, gezonde leefstijl van inwoners.

 • "In de gemeente Roosendaal hebben Groenhuysen en CultuurCompaan aan het eind van de workshops ook een voorstelling door de ouderen in het theater georganiseerd. De ouderen in Roosendaal gaven aan dat zij zich weer onderdeel voelden van de maatschappij. Het had hen zelfs een stukje zingeving en geluk gegeven."

  Deelnemer ‘Tijd van je Leven’
 • "Wat een goed project. Het laadt inderdaad op en haalt datgene uit jou wat niet aanwezig was."

  Deelnemer ‘Ik vergeet je niet laadt op’
  Review IVJN laadt op
 • “Het doet onze bewoners en bezoekers veel plezier en brengt kleur aan hun dag.(...) Wat een leuk initiatief om Benjamin Scheltema met scholieren tekeningen te laten maken en deze vervolgens als vlaggenlijnen aan te bieden aan Groenhuysenlocaties! Wij hebben deze in onze brasserie en in iedere huiskamer opgehangen, zodat er zoveel mogelijk cliënten van kunnen genieten.”    

  Medewerkers van Groenhuysen over de vlaggen gemaakt door middelbare scholieren
  Vlaggen review

Projecten en programma's

Vraag het ons

Wil je graag meer informatie?

Wil je graag meer weten over wat kunst en cultuur kan betekenen voor jouw organisatie? Of heb je als professionele maker een idee voor een
community artproject bijvoorbeeld? Neem dan contact op met: