‘Ik vergeet je niet’ opdrachtenboek

Waar deelnemers – inwoners uit alle hoeken van Roosendaal en de omliggende dorpen –  eerst wekelijks een opdracht aangereikt kregen, worden nu meerdere, gevarieerde en creatieve opdrachten gebundeld in een boek. In de eerste week van december, in de aanloop naar Sinterklaas, trappen we af met een brochure. Dit is een voorproefje op het feestelijke en uitgebreide opdrachtenboek dat rond de kerstdagen wordt uitgebracht. Beide uitgaven worden verstuurd naar de reeds bekende deelnemers van het project. Daarnaast worden zowel de brochure rond Sinterklaas als het opdrachtenboek met de kerstdagen huis aan huis verspreid, tegelijk met de Roosendaalse Bode.

Doe je mee? Meld je aan!

Ga je aan de slag met de opdrachten? Meld je dan vooral ook bij ons aan als deelnemer van ‘Ik vergeet je niet’ door te mailen naar info@cultuurcompaan.nl. Bellen of appen mag ook, naar Pauline Uijtdehaag op 06-30118408.  Als presentje ontvangen nieuwe deelnemers een uniek ‘Ik vergeet je niet’-tasje.

Het opdrachtenboekje

Als je op onderstaande afbeelding klikt, kom je bij de bladerversie van het opdrachtenboekje dat in de week van kerst huis aan huis is verspreid. Je kunt ook de pdf-versie downloaden.

Ingezonden kunstwerken

Ingezonden verhalen

De verloren tuin
Schrijf je eigen korte verhaal

Van de Roosendaalse schrijver Jan Cartens (1929 – 2007) verscheen in 2004 het boek De verloren tuin: een omvangrijke familieroman die zich afspeelt in een tijd waarin twee wereldoorlogen en een economische crisis hun slachtoffers eisen.

Opdracht: Laat je inspireren door de titel van het boek en schrijf een kort verhaal van 300 à 400 woorden. Wat komt er in je op bij de woorden ‘de verloren tuin’? Denk je aan een verwilderde tuin, aan voorbije tijden of aan ‘je verloren voelen’? Geef je fantasie de ruimte en start met schrijven.

Lees de ingezonden verhalen: