Inschrijfformulier 'Ik vergeet je niet' 2023

Schrijf jezelf hier in voor de nieuwe editie van ‘Ik vergeet je niet’!

Houd je van kunst en cultuur en wil je daar actief mee aan de slag? Ontmoet je graag (nieuwe) mensen? Wil jij je laten inspireren door professionele kunstenaars?

Nieuwsgierig? Wil je meedoen?

Juist als je nog niet zeker weet of ‘Ik vergeet je niet’ wat voor je is, nodigen we je van harte uit om een kijkje te komen nemen.  Je kunt je ook alvast aanmelden via: info@cultuurcompaan.nl, ook als je al zeker weet dat je wilt deelnemen.  

 

Kom langs en laat je inspireren! 

 

Periode:

17 mei t/m 20 dec 2023
(tweewekelijks op woensdagen van 10.00 tot 12.00 uur) 

 

Locatie:

Spoorstraat 7 Roosendaal, Safe-terrein

Ik vergeet je niet

Bij ‘Ik vergeet je niet’ ga je aan de slag met beeldende opdrachten, gedichten, verhalen en muziek onder begeleiding van (kunst)professionals. Anouk Gunter, Babette van Rijt, Marjo Peppelaar, Pim Aarden en Myrthe van der Gaag bereiden opdrachten voor en leggen die elke twee weken aan je uit. Ze geven tips en inspiratie en bovendien krijg je (gratis) materialen mee, waarmee je thuis uit de voeten kunt. Daarnaast is het mogelijk, bij elke bijeenkomst, om aan de slag te gaan op locatie met de kunstenaars. Ze zullen je op weg helpen, meedenken en inspireren.

Creatieve dagen

Woensdag 17 mei vindt de aftrap plaats. Op locatie is veel parkeergelegenheid. Vanaf die dag is er om de week een bijeenkomst tussen 10.00 – 12.00 uur. Tot half december, met uitzondering van de maanden juli en augustus, gaan we aan de slag met beeldende kunst, gedichten, verhalen en muziek. Tipje van de sluier: Sterke Verhalen (historische vertellingen over Roosendaal) is onderdeel van dit traject. Inschrijven en deelnemen kan op elk moment. Op de bijeenkomsten kun je live-art verwachten en een heuse Buurttafel om met elkaar te praten onder het genot van een kop koffie of thee. 

Inschrijfformulier

Schrijf je hieronder in voor de nieuwe editie van ‘Ik vergeet je niet’ en wij nemen z.s.m. contact met je op:

Aanmeldformulier 'Ik vergeet je niet'

Verificatie(Vereist)