Wij zijn op zoek naar jong, muzikaal talent

Het talent:

  • is tussen de 12 en 18 jaar
  • zit op de middelbare school
  • woont in de gemeente Roosendaal
  • heeft les bij een vakdocent (instrument of zang)
  • wil zich graag verder ontwikkelen, zowel in kennis als vaardigheden en ambities

Beantwoord jij alle vragen met ‘ja’? Dan kom je in aanmerking voor de Talentklas Muziek!

Wat houdt de Talentklas Muziek in?
Onder begeleiding van een coach krijg je, gedurende het schooljaar 2021-2022, de ruimte om je muzikale route uit te stippelen en gestelde doelen te bereiken. Bijvoorbeeld aan de hand van verdiepende lessen of masterclasses van professionals, maar ook krijg je de kans om podiumervaring op te doen.

Aanmelden 
Mail uiterlijk 23 juli 2021 het volgende naar info@cultuurcompaan.nl:

  • Naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum
  • Welk instrument speel je of heb je zangles?
  • Bij wie heb je les?
  • Speel of zing je bij een muziekvereniging of band en zo ja, welke?

En dan?
Via CultuurCompaan word je aan een coach gekoppeld, waarmee je in gesprek gaat en je ‘talentkaart’ invult. Op die kaart beantwoord je vragen als ‘Welke doelen
wil ik bereiken?’, ‘Wat wil ik leren?’ en ‘Wat zijn mijn dromen?’ Daarnaast doe je auditie voor een jury, aan wie je laat zien en horen wat je in huis hebt. De audities vinden plaats op zaterdag 10 september 2021 in De Kring, tijdens Festival Theater op de Grens.

Vragen of meer informatie?
Neem contact op met Cécile Cooijmans via info@cultuurcompaan.nl of 06 – 30071398.

Informatie voor talenten

Je maakt al een tijdje muziek, je doet het goed en hebt er plezier in. Je vindt het zo leuk dat je behoefte hebt aan wat extra verdieping, naast de reguliere lessen die je al volgt. Misschien is de Talentklas Muziek van CultuurCompaan dan wel iets voor jou. In die talentklas is veel mogelijk. Je bepaalt zelf welke richting je op wilt en wordt daarbij ondersteund door je eigen vakdocent en een coach die CultuurCompaan aan je koppelt.

Via de button hieronder kom je bij een document met meer informatie over de werkwijze van de Talentklas Muziek, speciaal bedoeld voor talenten.

Informatie voor vakdocenten

In de Talentklas worden talentvolle leerlingen begeleid om hun muzikale kennis, vaardigheden en ambitie verder te ontwikkelen. Het talent krijgt de ruimte om deze muzikale route uit te stippelen en om de ambitie en gestelde doelen te behalen, met hulp van een coach. Daarnaast geven we talenten de kans om zich te laten zien, bijvoorbeeld door hen te laten optreden op podia, festivals en evenementen.

Via de button hieronder kom je bij een document met meer informatie over de werkwijze van de Talentklas Muziek, speciaal bedoeld voor vakdocenten.