Talentklas Muziek

Kinderen en jongeren uit Roosendaal kunnen hun creativiteit en talent ontdekken en verder ontwikkelen.

Vanaf schooljaar 2021-2022 zijn we gestart met de Talentklas Muziek. Muziektalenten krijgen een jaar lang extra begeleiding om zichzelf te ontwikkelen. Ze krijgen de ruimte om hun muzikale route uit te stippelen en gestelde doelen te bereiken. Een coach helpt hen hierbij. Zo krijgen ze verdiepende lessen of masterclasses van professionals aangeboden, maar ook de mogelijkheid om podiumervaring op te doen.

Video eindafsluiting Talentklas Muziek 21-22

Informatie voor talenten

Je maakt al een tijdje muziek, je doet het goed en hebt er plezier in. Je vindt het zo leuk dat je behoefte hebt aan wat extra verdieping, naast de reguliere lessen die je al volgt. Misschien is de Talentklas Muziek van CultuurCompaan dan wel iets voor jou. In die talentklas is veel mogelijk. Je bepaalt zelf welke richting je op wilt en wordt daarbij ondersteund door je eigen vakdocent en een coach die CultuurCompaan aan je koppelt. Via de button hieronder kom je bij een document met meer informatie over de werkwijze van de Talentklas Muziek, speciaal bedoeld voor talenten.


Het talent…

  • … is tussen de 12 en 18 jaar
  • … woont in de gemeente Roosendaal


Aanmelden Talentklas Muziek schooljaar 2022-2023
Aanmelden voor schooljaar 2022-2023 is niet meer mogelijk.

Informatie voor talenten
Talentklas talent
Talentklas vakdocent

Informatie voor vakdocenten

In de Talentklas worden talentvolle leerlingen begeleid om hun muzikale kennis, vaardigheden en ambitie verder te ontwikkelen. Het talent krijgt de ruimte om deze muzikale route uit te stippelen en om de ambitie en gestelde doelen te behalen, met hulp van een coach. Daarnaast geven we talenten de kans om zich te laten zien, bijvoorbeeld door hen te laten optreden op podia, festivals en evenementen. Via de button hieronder kom je bij een document met meer informatie over de werkwijze van de Talentklas Muziek, speciaal bedoeld voor vakdocenten.

Informatie voor vakdocenten
Vraag het ons

Wil je graag meer informatie?

Heb je vragen over de Talentklas? Neem dan contact op met: