Cultuuratlas Roosendaal

Een online platform voor Roosendaalse culturisten

Deze digitale omgeving brengt cultuuraanbieders en -liefhebbers - zowel professionals als amateurs - uit de gemeente Roosendaal in kaart en maakt het gemakkelijk elkaar te ontmoeten. Zowel online als offline.

Roosendaal en de kerkdorpen staan bol van cultuur. Of het nu om festivals, stadswandelingen, optredens of verrassende exposities gaat: het culturele leven bloeit hier enorm.

Of iemand zich nu professioneel of als amateur met cultuur bezighoudt, cultuur aanbiedt of juist afneemt; iedereen die cultuur actief liefheeft, is een culturist! Er wordt gerepeteerd, lesgegeven en opgetreden. Er gebeurt veel, zoveel dat je soms door alle activiteiten het “landschap” niet meer kunt zien. Hiervoor is CultuuratlasRoosendaal.nl ontwikkeld en deze website is voor iedereen toegankelijk. Ben je op zoek naar een pianojuf in de buurt of wil je zelf danslessen aanbieden, dan meld je je aan als culturist. Op de Cultuuratlas Roosendaal kun je een prikbord- of agendabericht plaatsen, een filmpje van je laatste uitvoering laten zien of je nieuwe plan presenteren waarvoor je nog op zoek bent naar nieuwe partners. Alles overzichtelijk en professioneel gepresenteerd op een website die uiteraard toegankelijk is voor een breed publiek.

Ga naar www.cultuuratlasroosendaal.nl