'Ik vergeet je niet' in een nieuw jasje vanaf 9 maart

Aftermovie

Ik vergeet je niet 2022

Nieuwe locatie: Broedplaats in Langdonk

Naast beeldende opdrachten ook muzikale bijdrage aan 'Ik vergeet je niet'

In maart starten we weer met een nieuwe editie van ‘Ik vergeet je niet’. Het thema van deze editie is Laat je horen. Drie kunstenaars vanuit de disciplines beeldend en muziek ontwikkelen weer nieuwe opdrachten waarmee je thuis aan de slag kunt. Vanuit de Broedplaats in Langdonk leggen zij elke twee weken op woensdag uit wat de opdracht inhoudt. Natuurlijk zorgen de kunstenaars weer voor de nodige tips en inspiratie.

Nieuw aan deze editie is dat er een gezamenlijke opening plaatsvindt op woensdag 9 maart tussen 11.00 en 15.00 uur in de Broedplaats (wijk Langdonk, Lindenburg 84). Deze opening is bedoeld om kennis te maken met het team van ‘Ik vergeet je niet’, de kunstenaars en met (potentiële) andere deelnemers. Bovendien vertellen de kunstenaars wat over hun discipline, technieken, de opdrachten en thema’s waarmee ze gaan werken.

Juist als je nog niet zeker weet of dit creatieve project wat voor je is, nodigen we je van harte uit om een kijkje te komen nemen. Dit kan op woensdag 9 maart, maar mag ook als het traject al is gestart. Na deze datum zijn de deuren van de Broedplaats elke twee weken op woensdag geopend voor ‘Ik vergeet je niet’. Inschrijven en deelnemen mag op elk moment; je mag op ieder moment instappen in dit project. Vanwege de coronamaatregelen is het wel nodig dat je je van tevoren even aanmeldt als je langs wilt komen. Daarvoor kun je mailen naar info@cultuurcompaan.nl of door onderstaand formulier in te vullen. Als je al zeker weet dat je wilt deelnemen, kun je ook een mailtje naar ons sturen en dan zetten wij je op de deelnemerslijst.

Zien we je in maart in de Broedplaats?

Meld je aan

Wil je deelnemen aan of kennismaken met de nieuwe editie van ‘Ik vergeet je niet’, die op woensdag 9 maart (11.00 – 15.00 uur) van start gaat in de Broedplaats in Langdonk? Meld je dan nu aan.

Aanmeldformulier 'Ik vergeet je niet'

Verificatie(Vereist)

Meer over 'Ik vergeet je niet'