RABO Sjors CreatiefGemakkelijk kennismaken met cultuur

Sjors Creatief met naam

Het culturele veld – zowel professionals als amateurs – levert een bijdrage aan het aanbod in de vorm van kennismakingscursussen. De cursus kost maximaal 10 euro.

Hoe werkt het voor aanbieders?

Cultuuraanbieders die eerder hebben deelgenomen en/of bij CultuurCompaan bekend zijn, zijn persoonlijk uitgenodigd hun aanbod voor schooljaar 2018-2019 in het systeem in te voeren. Het Sjorsboekje voor komend schooljaar wordt eind augustus op school uitgedeeld. Kinderen kunnen zich vanaf 5 september om 15.00 uur inschrijven.

Wij hopen natuurlijk dat ook nieuwe aanbieders komend schooljaar creatieve cursussen organiseren. Je kunt jouw aanbod aanmelden op www.cultuurstimulering.nl.

Cultuuraanbieders kunnen hun kennismakingscursus(sen) invoeren via deze speciale website. De opgegeven cursussen worden opgenomen in het RABO Sjors Creatief boekje dat aan het begin van het nieuwe schooljaar aan alle leerlingen wordt uitgereikt op alle scholen in de gemeente Roosendaal. Neem eens een kijkje op de website van Sjors en voer Roosendaal in om het huidige aanbod te bekijken. Bekijk hier hoe je jouw aanbod op de website invoert.

Hoe werkt het voor scholen?

Wij zorgen ervoor dat alle basisscholen in de gemeente Roosendaal de juiste aantallen van de RABO Sjors Creatiefboekjes aan het begin van het schooljaar ontvangen. De leerkracht van elke klas hoeft het alleen maar uit te reiken en graag even door te nemen.

Wij verzorgen (via de ICC’er van de school) een handleiding voor de leerkrachten om het boekje in de klas te bespreken en leveren ook een bericht voor de ouders aan. Deze kan bijvoorbeeld in de nieuwsbrief van de school worden geplaatst om de ouders te stimuleren het boekje door te nemen met hun kind(eren).

Kinderen kunnen zich vanaf 5 eptember, kort na het uitdelen van het boekje in de klas, inschrijven via de Sjors Creatief website. Het aanbod vindt plaats na de datum waarop het boekje wordt uitgedeeld en eindigt ruim voor de start van de zomervakantie.

Foto gebruikt in Sjorsboekje

Meer informatie?

Mail voor vragen over de website en de voorwaarden naar  info@sjorscreatief.nl Voor overige vragen kun je contact opnemen met milou@cultuurcompaan.nl

Schooljaar 2018 - 2019

Het RABO Sjors Creatiefboekje voor schooljaar 2018- 2019 wordt eind augustus uitgedeeld op alle basisscholen. Je kunt nog aanbod toevoegen tot 26 juni!