Sinterklaascadeautjes voor alle kinderen uit Roosendaal

Cultuurcompaan, stichting Paul en stichting Leergeld hebben de handen ineen geslagen om de sint hierbij wat te helpen, specifiek voor de kinderen uit gezinnen waar niet zoveel geld beschikbaar is. 

Veel van deze gezinnen zijn bekend bij Stichting Leergeld of Stichting Paul omdat zij al een tegemoetkoming in kosten voor ouderbijdrage voor de school of sport krijgen. Om deze ouders te helpen krijgen zij  een cadeaubon toegestuurd, die ze in een speelgoedwinkel of op de webshop kunnen inwisselen voor een mooie verrassing op 5 december.

Deze gezinnen zijn inmiddels aangeschreven en weten dat deze bonnen eraan komen. In de komende weken worden de bonnen verstuurd naar de emailadressen die bekend zijn. Als er geen e-mail bekend is, worden de bonnen persoonlijk afgeleverd.

Voor vragen neem dan contact op met Stichting Paul of stichting Leergeld via info@stichtingpaul.nl; Leergeld.RSD@kpnmail.nl of bel 0165 39 91 50 (maandag en woensdagochtend 9.00 tot 13.00 uur).

Deze actie is mogelijk gemaakt door een aantal gulle gevers die we, mede namens ongeveer 800 blij verraste kinderen, hartelijk danken.