RABO Sjors Creatief 2017 – 2018

Aanmelden creatieve en culturele workshops RABO Sjors Creatief 2017 – 2018

Goed nieuws! Ook in schooljaar 2017 – 2018 is RABO Sjors Creatief weer van de partij in Roosendaal!
In het schooljaar 2016 – 2017 waren er bijna 1600 deelnemers aan de diverse kennismakingsworkshops. Wij vinden het geweldig om te zien dat de RABO Sjors Creatief activiteiten in de gemeente Roosendaal elk jaar populairder worden. Graag wijzen wij je op de (gratis!) mogelijkheid komend schooljaar een (of meerdere) kennismakingscursus(sen) aan te bieden via deze succesvolle formule!

Wat is Sjors Creatief?
De formule Sjors Creatief bestaat uit een kleurrijk boekje met een creatief cursusaanbod en een website met inschrijfmodule. Op deze wijze kunnen kinderen op een laagdrempelige manier kennismaken met cultuur. Zij hoeven niet direct lid te worden of structureel lessen te volgen. In het schooljaar 2017 – 2018 krijgen alle basisschoolleerlingen in de gemeente Roosendaal weer een RABO Sjors Creatief-boekje uitgereikt in de klas. Vorig schooljaar was weer een ongekend succes! Lees hier meer over het concept.

Creatieve activiteit(en) aanbieden
Heb je zelf een leuk idee om kinderen te laten kennismaken met creatieve activiteiten? Bied dan een korte cursus aan via RABO Sjors Creatief. Alles op creatief gebied is mogelijk: zingen, dansen, schrijven, taarten bakken, toneelspelen enzovoort. Let op: de activiteit mag maximaal tien euro kosten.
Deze bewezen formule geeft kinderen de kans om zich te oriënteren en stimuleert hen om structureel deel te nemen aan cultuur. Aanbieders van creatieve activiteiten in dit programma kunnen zichzelf daarnaast profileren en op de kaart zetten als cultuuraanbieder in Roosendaal en omgeving. Gratis publiciteit dus!

Aanmelden vóór 26 juni
Alle verenigingen, instellingen & particulieren kunnen tot 26 juni 2017 een (of meerdere) creatieve kennismakingscursus(sen) opgeven via de website www.cultuurstimulering.nl.
Klik op ‘aanmelden aanbieder’ en doorloop het proces om je aanbod in te voeren. Meer informatie over het verder proces, vind je in dit document. In tegenstelling tot wat in dit document staat, heb je als nieuwe aanbieder dus nog geen inloggegevens. Deze moet je eerst zelf aanmaken.

Voor de activiteiten in het schooljaar 2017 -2018 kunnen kinderen zich vanaf 13 september weer inschrijven op  www.sjorscreatief.nl. De activiteiten moeten plaatsvinden in de periode 18 september 2017 tot juli 2018.

We hopen dat jij enthousiast bent geworden en jouw creatieve cursus aanbiedt via  RABO Sjors Creatief! Heb je vragen over het gebruik van de website? Mail dan naar info@sjorscreatief.nl.
Voor andere vragen kun je contact opnemen met Milou Schneijdenberg.Geef een reactie