Aanvraagformulier

Lees dit formulier goed door en vul het volledig in. Stuur het daarna naar info@cultuurcompaan.nl. Hulp nodig bij de aanvraag? Neem dan contact op met CultuurCompaan.

 

Jeugdfonds Cultuur Brabant

Het Jeugdfonds Cultuur is een landelijke organisatie met provinciale en stedelijke afdelingen. Het fonds betaalt het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor muziekles, dans, theater of een andere creatieve les. Ouders kunnen zelf geen aanvraag doen. Aanvragen voor een bijdrage worden gedaan door een intermediair: bijvoorbeeld een leerkracht, buurtsportcoach, sociaal wijkteam of schuldhulpverlener. Het Jeugdfonds Cultuur Brabant is sinds 2014 actief in Roosendaal en ontvangt financiële bijdragen van onder andere de gemeente en de Rabobank.

Aanvragen

Het fonds vergoedt per cursusjaar per kind maximaal € 450 van het deelnamegeld en/of de benodigdheden voor culturele activiteiten. CultuurCompaan is relatiebeheerder en intermediair voor het fonds in Brabant. Aanvragen kan door het aanvraagformulier ingevuld te mailen naar info@cultuurcompaan.nl. Als de informatie volledig is en aan de voorwaarden is voldaan, dienen we de aanvraag in bij het fonds. Bij goedkeuring betaalt het fonds rechtstreeks uit aan de cultuuraanbieder.

Voor vragen of meer informatie, stuur een mail naar info@cultuurcompaan.nl. Ook als je belangstelling hebt om intermediair te worden (als intern cultuurcoördinator, docent of medewerker die werk met kinderen en/of jongeren) kun je contact met ons opnemen.

Financiële voorwaarde voor bijdrage