Aanvragen

Lees dit formulier goed door en vul het volledig in om mogelijk tegemoetkoming van het Jeugdcultuurfonds Brabant te ontvangen voor deelname aan culturele cursussen!

Jeugdfonds Cultuur

Kunst is een vriend die je nooit in de steek laat!

Het Jeugdfonds Cultuur is een landelijke organisatie met provinciale en stedelijke afdelingen. Het Jeugdfonds Cultuur Brabant is (eerst onder de naam Jeugdcultuurfonds) sinds 2014 actief in Roosendaal en ontvangt financiële bijdragen van onder andere de gemeente en de Rabobank.

Aanvragen

Het fonds vergoedt per cursusjaar maximaal € 450,- per kind van het deelnamegeld en/of de benodigdheden voor culturele activiteiten. De bijdrage kan nu ook worden aangevraagd voor kortlopende workshopreeksen.

Ouders of cultuuraanbieders kunnen niet zelf een aanvraag indienen. CultuurCompaan is relatiebeheerder en intermediair voor het Jeugdcultuurfonds Brabant. Het aanvragen van een bijdrage van het fonds kan daarom gemakkelijk via dit formulier. Dit kun je ingevuld toesturen aan info@cultuurcompaan.nl, zodat wij alle informatie hebben die nodig is om een aanvraag te plaatsen! Als de informatie volledig is en aan de voorwaarden is voldaan, dienen wij de aanvraag in bij het fonds. Het fonds betaalt bij goedkeuring rechtstreeks uit aan de cultuuraanbieder.

Zo maken we samen het motto van het Jeugdfonds Cultuur “alle kinderen moeten kunnen genieten van kunst en cultuur” mogelijk!

Inkomenseis

Promotiemateriaal

Wil je meer informatie en/of ontvang je graag promotiemateriaal van het Jeugdcultuurfonds om het fonds meer bekendheid te geven in de gemeente Roosendaal? Stuur een mail naar info@cultuurcompaan.nl

Intermediair worden?

Het Jeugdfonds Cultuur is altijd op zoek naar nieuwe intermediairs. Heb jij als ICC-er, (CKV-)docent of medewerker bij een andere instelling die werkt met kinderen en/of jongeren interesse om intermediair te worden? Wij lichten graag toe hoe dit kan en wat het inhoudt!

Meer weten?