Grijs Gedraaid

Gratis naar de voorstelling Grijs Gedraaid in De Kring Roosendaal

Kom nu gratis naar de voorstelling Grijs Gedraaid in De Kring Roosendaal en laat je inspireren door onze veelzijdige partners.

Meld je nu aan via de website van De Kring!

Kom voor en na de voorstelling naar de infomarkt in de foyer, waar u tussen 12.00 en 17.00 uur inspiratie kunt opdoen over diverse mogelijkheden binnen de gemeente Roosendaal. Ontdek workshops, hobby’s, vrijwilligerswerk en andere manieren om verbinding en ontmoeting te stimuleren met ouderen. Mis dit niet!

Meld je aan

Grijs Gedraaid in De Kring

‘Grijs Gedraaid’ belooft genot voor alle generaties! Deze voorstelling versterkt de band tussen mensen door middel van muziek, beweging en creativiteit, en biedt de perfecte gelegenheid om samen te komen.

De middag begint met de betoverende muziek van singer-songwriter Maaike Ouboter, die tien jaar geleden Nederland raakte met haar debuutsingle ‘Dat ik je mis‘. Samen met het 22-koppige orkest Kamerata Zuid zal zij zowel haar eigen Nederlandstalige nummers (inclusief liedjes van haar laatste album ‘Harnas van Glas‘) als andere bekende Nederlandstalige nummers afwisselen met prachtige klassieke composities waar je gerust mag meezingen.

Kom in beweging vanuit je luie theaterstoel onder begeleiding van danser en choreograaf Andrew Greenwood van Switch2Move; met zijn bewegingsprogramma opent hij de deur naar onderling contact. Samen met Eva Durlacher kun je op een creatieve wijze herinneringen delen en genieten van muzikale gesprekken.