Conferentie Cultuureducatie West-Brabant

Conferentie Cultuureducatie West-Brabant: Verbinden is de Kunst

Op woensdag 8 november komen cultuur én educatie op een bijzondere wijze samen tijdens de Conferentie Cultuureducatie 2017. Deze dag wordt gehouden in conferentiecentrum Bovendonk in Hoeven en is een gezamenlijk initiatief van intermediairs West-Brabant: CultuurCompaan Roosendaal, Marktplaats Cultuureducatie Halderberge/Moerdijk, KOEPEL Etten-Leur, Cultuurbedrijf Bergen op Zoom en De Cultuur Loper.

Volgens het woordenboek betekent verbinden: aan elkaar vastmaken of in samenhang brengen. Je kunt cultuuronderwijs verbinden met een visie, met andere leergebieden zoals Wereldoriëntatie of Techniek, met 21e eeuwse vaardigheden of het PO met het VO, met culturele vermogens en gedragsindicatoren, met kunstenaarschap, met domeinen, enzovoort.

Tijdens deze dag ontdekken cultuuraanbieders, medewerkers uit het onderwijs, bestuurders en intermediairs hoe ze elkaar kunnen versterken door samenwerking. Het instrument De Cultuur Loper ondersteunt daarbij. De vier intermediairs cultuureducatie West-Brabant willen tijdens deze conferentie inspiratie en tools geven met wie en wat je cultuuronderwijs kunt verbinden: Verbinden is de Kunst.

Voor aanmelden kijk op http://conferentie-educatie.nl/Geef een reactie