Nieuwe editie 'Ik vergeet je niet' vanaf 27 september

Nieuwe locatie: Passage 16 in Roosendaal

Naast beeldende opdrachten en muzikale begeleiding nu ook een fotografie-opdracht

De zomer is voorbij en we gaan de gezellige herfst- en winterperiode weer tegemoet. We hebben een mooi programma samengesteld voor de najaarseditie van ons mooie project ‘Ik vergeet je niet’. Ook dit keer hebben we een mooie afwisseling in de opdrachten. Naast beeldende opdrachten van IWAZ en Anouk Gunter, muziek onder begeleiding van Petra Honing hebben we deze editie ook een gave fotografie-opdracht van Eline Sturm. Babette van Rijt-de Wijs, de vijfde stadsdichter van Roosendaal, zal het geheel opsieren met haar prachtige gedichten. Laat je weer verrassen en uitdagen door de kunstprofessionals!

Nieuwe opzet en opdrachten
We bieden naast de opdrachten ook de mogelijkheid om op locatie iets kleins te maken. Dit kan heel divers zijn in het gebruik van materialen. Tot slot is er een Buurttafel met koffie en thee aanwezig, zodat je gezellig met elkaar in contact komt. Kom samen tot creatieve ideeën of maak gewoon gezellig een praatje met elkaar.

Start van het project op 27 september
De eerste bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 27 september van 09.30 tot 12.30 uur in de Passage 16 in Roosendaal. De eerste opdracht wordt direct uitgedeeld door de kunstenaars. We komen tweewekelijks bijeen (op één datum na). Op dinsdag 20 december vindt de eindexpositie plaats van alle werken die zijn gemaakt. Noteer alvast de volgende datums in je agenda:

  • dinsdag 27 september – start van het project
  • dinsdag 18 oktober
  • dinsdag 1 november
  • dinsdag 15 november
  • dinsdag 29 november
  • dinsdag 13 december
  • dinsdag 20 december – eindexpositie

Alle bijeenkomsten vinden plaats van 09.30 tot 12.30 uur in de Passage 16 in Roosendaal.

Meedoen of kennismaken?
Schrijf je in via info@cultuurcompaan.nl of kom dinsdag 27 september binnenlopen bij Passage 16. Deelname is GRATIS.

Zien we je dan?

Meld je aan

Wil je deelnemen aan of kennismaken met de nieuwe editie van ‘Ik vergeet je niet’, die op dinsdag 27 september (09.30 – 12.30 uur) van start gaat in de Passage 16 in Roosendaal? Meld je dan nu aan.

Aanmeldformulier 'Ik vergeet je niet'

Meer over 'Ik vergeet je niet'