Ik vergeet je niet: najaarseditie 2021

Doe mee!

Zes weken creatief aan de slag vanuit Kroeven

Van 9 november t/m 16 december strijken elke dinsdag en donderdag drie kunstenaars neer in de Moeder Godskerk in de wijk Kroeven . Vanuit daar reiken zij verschillende opdrachten én materialen uit waarmee je thuis aan de slag kunt. Wat je hebt gemaakt, lever je weer in en alle creaties samen worden ter plekke opgebouwd tot een groot geheel. Je mag ook in de Moeder Godskerk zelf meewerken aan een groeiproject. Samen met de aanwezige kunstenaars – Iwaz, Gea Korpel-Beskers en Guusje Beeftink – en andere deelnemers werk je aan een gezamenlijk kunstwerk.

Aan de slag

De opdrachten en gedichten van de najaarseditie

Opdrachten Ik vergeet je niet - najaar 2021

Praktische informatie en aanmelden

  • 9 november t/m 16 december (eindpresentatie op 21 december)
  • elke dinsdag en donderdag tussen 11.00 uur en 15.00 uur
  • Moeder Godskerk, President Kennedylaan 73 (Roosendaal)

 

Lijkt het je leuk om hieraan mee te doen? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Ook als je al aan eerdere edities van ‘Ik vergeet je niet’ hebt meegedaan, vragen we je om je aan te melden. Je mag natuurlijk ook op bovengenoemde dagen en tijden even binnen wandelen om te kijken of het je aanspreekt! We zien je graag op dinsdag 9 of donderdag 11 november tussen 11.00 en 15.00 uur in de Moeder Godskerk, zodat je de eerste opdracht in ontvangst kunt nemen en aan de slag kunt!

Geef je op en doe mee aan 'Ik vergeet je niet'

Heb je nog niet eerder meegedaan aan ‘Ik vergeet je niet’, maar wil je dat wel graag? Geef je dan nu op en wij houden je op de hoogte van alle plannen met betrekking tot ‘Ik vergeet je niet’.

Aanmeldformulier 'Ik vergeet je niet'

Meer over 'Ik vergeet je niet'